Advokat | M&A Finans | Oslo

SANDS har voksende oppdragsmengde innen M&A Finans og teamet trenger forsterkninger. SANDS er med hele veien under transaksjonen med vår spisskompetanse - fra tidlig strategisk rådgivning til gjennomføring av nasjonale og internasjonale transaksjoner. I tillegg til å arbeide med transaksjoner vil du hos oss arbeide med løpende selskapsrettslige problemstillinger blant annet knyttet til eierskap, corporate governance, kapitalinnhenting, fisjoner, fusjoner og omstruktureringer av både norske og internasjonale selskaper.

Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner. Du har 3-6 års relevant erfaring, fortrinnsvis fra transaksjonsrelatert arbeid. Du har sterke analytiske evner og setter deg raskt inn i komplekse problemstillinger. Det er positivt dersom du har en særlig interesse for transaksjonsrådgivning og selskapsrett. Du har solid kommersiell erfaring, samt erfaring med prosjektledelse, og du ser viktigheten av våre klienters suksess!

Som person er du handlekraftig, proaktiv, initiativrik og har høy arbeidskapasitet. Du arbeider effektivt og selvstendig. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter.  Og ikke minst – du forstår verdien av og gleden i å arbeide sammen med andre.

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. SANDS har de siste årene hatt markedets klart største vekst. Denne veksten gir oss enda flere muligheter. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og som er engasjerte i utvikling av ditt potensial som advokat. Hos oss vil du få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.

Tiltredelse: snarest
Søknadsfrist: 31.10.2018
Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Anne Kjølseth Ekerholt, e-post: ake@sands.no, telefon: 22 81 46 84.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.

Kontakt oss

Partnere

Anne Kjølseth Ekerholt
Partner
T: +47 22 81 46 84
M: +47 928 80 555

Team

Administrasjon

Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210