Advokat | Trondheim

Kontakt
SANDS har en betydelig og voksende oppdragsmengde, og vi ser nå etter flere handlekraftige og forretningsorienterte advokater til vårt kontor i Trondheim

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk og trøndersk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Som medarbeider i ett av landets største advokatfirmaer vil du raskt få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. 

​Du har to til tre års erfaring fra privat eller offentlig virksomhet. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner, og en kommersiell grunnholdning.

Dette er en unik mulighet til å være med å utvikle et team og en sterkt voksende portefølje.

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du evner og raskt sette deg inn i komplekse problemstillinger. Du er strukturert, fleksibel og evner å holde mange løp gående samtidig. Du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Du har gode kommunikasjonsevner, og jobber like godt på engelsk som på norsk.

Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.  

Tiltredelse: etter avtale  
​Søknadsfrist: Fortløpende
Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Terje Bjørndahl , e-post: tb@sands.no, telefon: 480 16 503. 

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90. 

Kontakt oss

Partnere

Terje Bjørndahl
Terje Bjørndahl
Partner
T: +47 73 99 27 03
M: +47 480 16 503
Nyhetsbrev