Advokatfullmektig | Bank og Finans | Oslo

SANDS har en betydelig og voksende oppdragsmengde innen finansiering for norske og utenlandske klienter og vår gruppe på M&A Finans trenger forsterkninger. Vi søker derfor en person som har erfaring fra finans eller M&A, og som ønsker å være med å bygge en avdeling i sterk vekst.

Vi ser etter deg som har noen års erfaring, gjerne fra bank, annen finansinstitusjon eller advokatfirma. Vi vil også vurdere søkere med annen bakgrunn dersom du har en særlig interesse for faget eller erfaring med arbeid med lånetransaksjoner, andre transaksjonsrelaterte oppgaver og finansrettslige problemstillinger eller M&A arbeid. Du har gode faglige kvalifikasjoner, og har god innsikt i grunnleggende fagområder som avtalerett, panterett, selskapsrett, dynamisk tingsrett og spesielle finansrettslige emner.  

Du bør være kjent med vanlige standarder som benyttes i lånetransaksjoner i Norge og internasjonalt og ha erfaring med utarbeidelse av supplerende lånedokumentasjon, som sikkerhetsavtaler, selskapsdokumenter, erklæringer og garantier. Det er en fordel om du også har finansregulatorisk erfaring. I SANDS vil du delta i M&A Finansgruppens prosjekter med særlig fokus på finansoppdrag. Du vil få muligheter til å forhandle og utarbeide låneavtaler og andre transaksjonsdokumenter, og du vil ha en selvstendig rolle ved gjennomgang av utkast og utveksling med oppdragsgiver og motpart.  Du vil også arbeide med regulatoriske spørsmål som konsesjonskrav, garantirett og andre finansrelaterte temaer.

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du har sterke analytiske evner og raskt setter deg inn i problemstillinger. Du er strukturert og har god arbeidskapasitet. Du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og jobber like godt på engelsk som på norsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter.  Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.   

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. SANDS har de siste årene hatt markedets klart største vekst. Denne veksten gir oss enda flere muligheter. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og som er engasjerte i utvikling av ditt potensial som advokat. Hos oss vil du få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.

Tiltredelse: snarest  
​Søknadsfrist: 31.10.2018
Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Hillevi Myhre, e-post: htm@sands.no, telefon: 22 81 46 68.  

​Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.  

Kontakt oss

Partnere

Hillevi Torngren Myhre
Partner
T: +47 22 81 46 68
M: +47 484 08 932

Administrasjon

Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210