Senioradvokat | Advokat | Ålesund

Kontakt
SANDS har voksende oppdragsmengde og vårt team i Ålesund ser etter en senioradvokat/advokat med 4 – 8 års erfaring.

Advokatene i SANDS har bransjekunnskap og yter bistand innenfor det forretningsjuridiske området.

Den rette kandidaten for oss er spesialisert innen transaksjonsrådgivning og selskapsrett. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner og utviser god kommersiell forståelse. Du viser integritet, engasjement, tar eierskap og er forretningsorientert. Vi forventer at du er motivert for å lære og til å dele kunnskap, og at du tar ansvar for leveranser av høyeste kvalitet.

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og har høy arbeidskapasitet. Du arbeider effektivt og selvstendig. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med dine kollegaer. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert og forsterkende holdning, også under press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk.

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. SANDS har de siste årene hatt markedets klart største vekst. Denne veksten gir oss enda flere muligheter. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og som er engasjerte i utvikling av ditt potensial som advokat. Hos oss vil du få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.

Tiltredelse: etter avtale
Søknadsfrist: Fortløpende
Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte kontorleder/partner Monica Gjerde Sperre, e-post: mgs@sands.no, eller styreleder/partner Henrik Grung, hg@sands.no, telefon: 70 10 75 75.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.

Kontakt oss

Partnere

Henrik Grung
Partner | Styreleder
T: +47 70 10 75 74
M: +47 924 99 840
Monica Gjerde Sperre
Partner
T: +47 70 10 75 79
M: +47 971 83 266

Team

Forretningsstøtte

Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210
Nyhetsbrev