Advokater /advokatfullmektiger – Entreprise og prosedyre Oslo

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

2-3 advokater /advokatfullmektiger – Entreprise og prosedyre Oslo

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Vi søker etter 2- 3 advokater/advokatfullmektiger til vår entrepriseavdeling og avdeling for konfliktløsning og prosedyre. Vi ser etter både nyutdannede jurister og de som har erfaring innen entreprise og prosedyre.

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og med god arbeidskapasitet. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du kan gjerne evne å jobbe selvstendig, samtidig som du samarbeider godt med andre i team. Gjennom din forståelse og interesse for klientens forretningsmessige problemstillinger, vil du bidra til at SANDS blir klientens viktigste rådgiver og sparringspartner.

Vi verdsetter et godt arbeidsmiljø og ønsker oss kollegaer som møter andre med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Dine kollegaer er høyt spesialiserte fagpersoner som er dedikerte og engasjerte, og ser for seg nye kollegaer med et brennende engasjement for faget.

Uavhengig av om du ansettes innen entreprise eller prosedyre, vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og videre karriere. Vi er et nasjonalt miljø, der vi på tvers av våre syv kontorer jobber med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk og internasjonalt næringsliv.

Dette er en unik mulighet til å skape en fremtid i et landet største advokatfirma som opplever betydelig vekst i en spennende bransje. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: Fortløpende            

Send inn din søknad: her

Har du spørsmål om stillingene er du velkommen til å kontakte partner/advokat Morten Hugo Berger,

mhb@sands.no, telefon +47 22 81 45 69 eller +47 977 74 607.

Har du spørsmål om rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte HR-manager Ann-Kristin Thømt, ath@sands.no, telefon +47 22 81 46 90 eller +47 957 74 641.

Entreprise

Vi er et av Norges ledende advokatfirmaer innen entrepriserett og bistår nasjonale og internasjonale aktører innen bygg og anlegg, herunder infrastruktur. Våre advokater innen entreprise har fokus på hele livssyklusen i et entrepriseprosjekt fra prosjektutvikling og kontraktsinngåelse til sluttoppgjør og tvistebehandling.

Prosedyre

Vår avdeling for konfliktløsning og prosedyre håndterer store nasjonale og internasjonale tvister innen forretningsjus. Vi har et fokus på at våre advokater skal kombinere fagkunnskap med prosedyreekspertisen. Derfor får våre advokater inne prosedyre mulighet til å jobbe i team på tvers av både kontor og fagområder. Hvert år, håndterer vi mer enn 200 saker som pågår i rettsapparatet eller voldgift.

Her kan du lese mer om fagområdene entreprise og prosedyre.