Advokat /advokatfullmektig - Entreprise - Oslo/Stavanger

Vi er et av Norges ledende advokatfirmaer innen entrepriserett og bistår nasjonale og internasjonale aktører innen entreprise/infrastruktur, samt investorer i OPS-prosjekter.

Vi ser etter advokat/advokatfullmektig med gode faglige kvalifikasjoner og gjerne erfaring med entrepriserett. I tillegg til entrepriserett, vil hovedfokus være offentlige anskaffelser og kontraktsrett.

God forretningsforståelse er viktig i rollen. Derfor vil du i en oppstartsfase, trolig seks måneder, bli utplassert hos en betydelig entreprenør i Stavanger-området, med virksomhet også utenfor regionen. Der vil du jobbe i team med kommersiell ledelse, delta aktivt i innkjøpsprosesser og prosjekter.

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og med god arbeidskapasitet. Du arbeider effektivt og selvstendig, og er samtidig god til å skape relasjoner og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner. Gjennom din forståelse og interesse for klientens forretningsmessige problemstillinger, vil du bidra til at SANDS blir klientens viktigste rådgiver.

Som medarbeider i ett av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Vi er et nasjonalt miljø, der vi på tvers av våre syv kontorer jobber med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Vi har også et bredt tilfang av prosesser, både voldgiftssaker og prosesser for de ordinære domstolene, så dersom du har spesiell interesse for prosedyre vil du få god anledning til å utvikle deg videre hos oss.  SANDS´ tilstedeværelse i Stavanger er en del av vårt Oslo-kontor, og du blir en del av dette.

Dette er en unik mulighet til å skape en fremtid i et firma som i nært samarbeid med våre klienter opplever betydelig vekst i en spennende bransje.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: Fortløpende            

Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingene er du velkommen til å kontakte partner/advokat Geir Frøholm | gfr@sands.no | +47 22 81 45 68 eller +47 90 72 46 55

Har du spørsmål om rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte HR-manager Ann-Kristin Thømt | ath@sands.no | +47 22 81 46 90 eller +47 95 77 46 41.

Vi ser frem til å høre fra deg!