Advokat | Advokatfullmektig – Tønsberg

SANDS er i vekst og til vårt kontor i Tønsberg ser vi etter forretningsorienterte advokater eller advokatfullmektiger til flere av våre fagområder. Vi ser etter deg med erfaring og interesse for forretningsjus, og særlig mht. fagområdene Corporate/M&A og fast eiendom/næringseiendom. 

Næringslivet i Vestfold og Telemark har stadig større aktører som krever spesialisert advokatbistand. SANDS bistår mange av de største selskapene i regionen. Du vil samtidig være del av et av landets største forretningsadvokatfirmaer, som har et felles mål om å oppnå best mulig resultat for klienten og som samarbeider tverrfaglig og på tvers av kontorene for å oppnå dette. Hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for både regionale og nasjonale selskaper.

Hvem ser vi etter? 

Du kan ha erfaring og en etablert fagprofil eller spesifikk spisskompetanse.  Nyutdannede jurister med ambisjoner om å bli forretningsadvokater er også velkomne til å søke. 

Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, gjerne også på engelsk. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for næringslivets forretningsmessige problemstillinger og ønsker å utvikle deg innen jussens kommersielle sider. Som person er du initiativrik og engasjert, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved». 

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et nasjonalt og faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.  

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på utvikling, tillit og ansvar. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.  

Virker dette spennende? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg.  

Søknadsfrist: Søknader vil bli vurdert forløpende. 

Registrer din søknad her.

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet. 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med partner Tor Anthon Christiansen | tac@sands.no | +47 958 89 221

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Anna Tjomsås | atj@sands.no | +47 22 81 45 78

Mangfold og kjønnsbalanse

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.