Advokat | Arbeidsrett | Bergen

Til vårt kontor i Bergen ser vi etter en dyktig advokat innen arbeidsrett. Vi søker deg som har gode faglige kvalifikasjoner og som ønsker å utvikle seg innen arbeidsrett som fagområde. I SANDS vil du være del av et av landets største forretningsadvokatfirmaer. Med advokatkontor i hele seks av landets største byer kan vi kombinere lokal kunnskap, bransjekunnskap og juridisk fagkunnskap på en måte få andre advokatfirmaer kan. Hos oss får du muligheten til å jobbe med noen av Norges fremste advokater, samtidig som du får en bred og allsidig utvikling i advokatrollen. 

Vårt arbeidsrettsteam bistår et bredt spekter av klienter innenfor alle bransjer, og våre klienter omfatter noen av Norges største selskaper, i tillegg til utenlandske klienter. Vi bistår blant annet med rådgivning knyttet til internasjonale arbeidsforhold, etablering av incentivordninger, transaksjonsstøtte, varsling, konfliktløsning, oppsigelsesprosesser med mer. Videre tilbyr vi transaksjonsrådgivning til investorer og bedriftsklienter i fusjoner, fisjoner og oppkjøp. Dette arbeidet inkluderer vurderinger knyttet til virksomhetsoverdragelse, utarbeiding av bestemmelser om ansatte i transaksjonsdokumenter og due diligence - samt rådgivning knyttet til å omorganisere virksomheten og nedbemanninger i kjølvannet av transaksjoner. I vår rådgivning legger vi vekt på det strategiske og vil alltid søke at våre klienter oppnår best mulig resultat. Samtidig har vi stor respekt for det medmenneskelige aspektet som er sentralt innenfor arbeidsretten

Vårt kontor i Bergen er et av regionens største og eldste advokatkontorer og ble etablert allerede i 1948. Vi ble en del av SANDS i 2009. Vi holder til i nye, topp moderne lokaler og kjenner næringslivet svært godt og vet hva som rører seg. Vi er overbevist om at våre klienter i Bergen drar nytte av at våre advokater både har lokal tilknytning og et landsdekkende firma i ryggen. Vi bistår klienter både nasjonalt og internasjonalt. Kontoret vårt i Bergen jobber innen fagfelt som offentlige anskaffelser, sjømat, entreprise, eiendom, arbeidsrett, skatt og avgift og M&A.

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som allerede har juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap og minimum 3 års relevant erfaring. Du har ambisjoner om å bli forretningsadvokat og utvikle deg innen fagområdet arbeidsrett. Vi ser etter deg med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for jussens kommersielle sider og næringslivets forretningsmessige problemstillinger. 

Som person er du nøyaktig, strukturert og engasjert, og du vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du bidrar til et positivt arbeidsmiljø rund deg. 

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et nasjonalt og faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kollegaer med spisskompetanse innen sine fagfelt.  

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på utvikling, tillit og ansvar. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.  

Virker dette spennende? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg. 

Søknad og prosess

Søknadsfrist: 20. august

Tiltredelse vil være etter avtale.  

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet. 

Send inn din søknad her. 

Vil du vite mer?

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Partner | Advokat Torkel Tveit | ttv@sands.no  | +47 55 30 10 43
 
Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Anna Tjomsås | atj@sands.no | +47 22 81 45 78