Advokater | Advokatfullmektiger | M&A og Skatterett – Bergen

Til vårt kontor i Bergen ser vi etter flere advokater og advokatfullmektiger med erfaring, ambisjoner og interesse innen M&A eller skatterett. Du kan ha lengre erfaring og en etablert fagprofil med relevant spisskompetanse, eller du kan være nyutdannet jurist med ambisjoner om å bli forretningsadvokat.

Vår M&A-gruppe bistår industrielle og finansielle aktører gjennom hele transaksjonsprosessen, fra strategi og planlegging via due diligence og forhandlinger, til gjennomføring og integrasjon. SANDS’ faggruppe for skatt og avgift tar sikte på å være blant de ledende i landet og arbeider med alle sidene av norsk og internasjonal skatte- og avgiftsrett. Begge faggruppene samarbeider tett i de fleste prosjekter.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har noen års relevant arbeidserfaring, eller deg som er nyutdannet med særlig interesse og motivasjon for M&A eller skatterett. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, klare ambisjoner om å videreutvikle deg i faget og en kommersiell grunnholdning.

Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for jussens kommersielle sider og næringslivets forretningsmessige problemstillinger.

Som person er du nøyaktig, strukturert og engasjert, og du vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du bidrar til et positivt arbeidsmiljø rundt deg.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du en del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et ledende faglig kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives. Høres dette spennende ut? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.

Søknad og prosess

Søknadsfrist: snarest.

Tiltredelse og betingelser etter nærmere avtale.

Registrer din søknad her.

Vil du vite mer?

Har du spørsmål om stillingene, er du velkommen til å kontakte Torgeir Fjeldskaar | tfj@sands.no | +47 951 16 347 eller Erik Meyer-Lampe | eml@sands.no | +47 915 79 757

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-konsulent Marita Buer | mbu@sands.no | +47 22 81 45 39

 

 

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.