Advokater / Advokatfullmektiger til vårt kontor i Trondheim

Til vårt kontor i Trondheim søker vi etter flere forretningsorienterte advokater med erfaring innen entreprise, selskapsrett, kontraktsrett, oppkjøp og fusjoner (M&A).

Du har tre til fire års erfaring, sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner og en kommersiell grunnholdning. Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjonsevner. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten.  Og ikke minst – du er «hel ved».  

Næringslivet i Trondheim har stadig større aktører som krever avansert advokatbistand. SANDS bistår mange av de største, og hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk og trøndersk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe direkte med klienter i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket».

Som medarbeider i et av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Som del av vårt team i Trondheim vil du bli en viktig rådgiver for trønderske gründere, bedrifter og offentlig virksomheter. Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på utvikling og tillit under ansvar. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi har tro på at medarbeidere som trives, er de som yter mest og best.

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.

Tiltredelse: etter avtale

Søknadsfrist: fortløpende

Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingene, er du velkommen til å kontakte| partner/advokat Martin Fevaag Larsen, epost mfl@sands.no, +47 924 64 974.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR manager Ann-Kristin Thømt, e-post: ath@sands.no, +47 957 74 641.

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.