Advokater/advokatfullmektiger - Trondheim

SANDS Advokatfirma DA er et av Norges største fullservice advokatfirmaer med over 140 advokater. Firmaet har vokst betydelig de siste årene og har ambisjoner om videre vekst. Til vårt kontor i Trondheim ser vi nå etter flere forretningsorienterte advokater/advokatfullmektiger, fortrinnsvis med erfaring innen ett eller flere av fagfeltene kontraktsrett, entreprise, fast eiendom og arbeidsrett. Nyutdannede er også velkomne til å søke.

Næringslivet i Trondheim har stadig større aktører som krever avansert advokatbistand. SANDS bistår mange av de største, og hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk og trøndersk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket».

Du har sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner og en kommersiell grunnholdning. Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjonsevner. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved».

Som medarbeider i et av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Samtidig vil du som del av vårt team i Trondheim bli en viktig rådgiver for trønderske gründere, bedrifter og offentlig virksomheter.

Tiltredelse: etter avtale.

Søknadsfrist: fortløpende.

Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingene, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Frode Henning Antonsen, e-post: fha@sands.no, +47 480 16 508, eller partner/advokat Martin Fevaag Larsen, epost mfl@sands.no, +47 924 64 974.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR manager Ann-Kristin Thømt, e-post: ath@sands.no, +47 957 74 641.

Vi gleder oss til å høre fra deg!