Er du vår nye HR-konsulent?

Kontakt
Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 160 spesialiserte advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.
10. april 2019

Som et ledd i videre utvikling søker vi en engasjert, forretningsorientert og strukturert HR-konsulent til selskapets HR-avdeling, som i dag teller 3 årsverk. Avdelingen har et nasjonalt ansvar på tvers av firmaets syv kontorer, og arbeidsoppgavene spenner fra det strategiske til operasjonell drift. HR-konsulenten vil rapportere til HR-direktør og vil være sentral i den operasjonelle HR-driften, og herigjennom jobbe tett med både advokatsiden, ledelse og øvrige i forretningsstøtte.

Som HR-konsulent vil du ha ansvaret for løpende personaladministrative oppgaver, lønnskontroll, rapportering, analyser og utvikling av HR-relatert internkommunikasjon. Du vil være sentral i videreutvikling av interne rutiner, retningslinjer og systemer, og vil være en viktig ressursperson for organisasjonen i HR- relaterte spørsmål. Du vil også være delaktig i gjennomføring av bredden av våre HR-prosesser og spennende utviklingsprosjekter.

Vi søker deg som har erfaring fra sammenlignbar virksomhet. Kanskje jobber du nå som konsulent og ønsker operativ erfaring, eller kanskje jobber du i en HR-avdeling og ønsker nye utfordringer og selvstendig ansvar.

Du har minimum en bachelor i økonomi og ledelse, HR og personalledelse eller lignende. Du har god tallforståelse og kunnskap om de viktigste lover og regler innenfor området. Du har meget god kompetanse på MS Office-pakken, særlig Excel. Du har også et digitalt hode og god systemforståelse, gjerne med brukerkompetanse på ERP-systemet Unit Business World (UBW, tidligere Agresso).

Du har gode analytiske evner og evner å raskt sette deg inn i problemstillinger. Du er opptatt av datakvalitet, er nøyaktig og strukturert i din arbeidsmetodikk. Du evner å holde mange løp gående samtidig, og er drevet av engasjement for kontinuerlige prosessforbedringer. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller.

Hos oss vil du være en del av et aktivt og engasjert miljø. Du vil kunne utvikle din rolle og posisjon i en utfordrende og spennende bransje.

Tiltredelse: etter avtale
Søknadsfrist: fortløpende
Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingen eller søknadsprosessen, kan du kontakte:
HR-direktør Hege Gaaseide
e-post: hga@sands.no
telefon: 22 81 45 23

Kontakt oss

Forretningsstøtte

Hege Gaaseide
Hege Gaaseide
HR-direktør
Oslo
T: +47 22 81 45 23
M: +47 477 09 177