Regnskapsmedarbeider – Oslo

SANDS skal nå styrke økonomiavdelingen i Oslo med en proaktiv og faglig sterk regnskapsmedarbeider. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å jobbe med økonomi og regnskap i et dynamisk kompetansemiljø i en spennende bransje. Du kan gjerne være nyutdannet, men erfarne oppfordres også til å søke.

SANDS er et av Norges største forretningsadvokatfirmaer og er i en spennende fase av firmaets historie. Hos oss vil du være del av den nasjonale økonomi- og regnskapsavdelingen, og du vil rapportere direkte til økonomidirektøren. Avdelingen har en ledende rolle i strategiske vurderinger, sikrer effektive økonomi- og regnskapsprosesser, sørger for korrekt regnskapsrapportering og riktig internkontroll. I tillegg har avdelingen ansvaret for oppdateringer og videreutvikling av vårt ERP-system.

Dine arbeidsoppgaver

Du vil få utfordrende og varierte oppgaver med gode muligheter til å utvikle din kompetanse. Dine arbeidsoppgaver vil ha hovedvekt på saksregistrering og fakturering av våre klienter, og vil omfatte:

 • Registrering av saker og klienter, herunder oppfølging av rutiner knyttet til KYC, hvitvaskingskontroll og konfliktsjekk
 • Kontroll og oppfølging av fakturagrunnlag
 • Fakturering, bilagsføring og kontering
 • Oppfølging av reskontro
 • Bruk og videreutvikling av ERP-system, Unit Business World (tidligere Agresso)
 • Øvrig forefallende regnskapsarbeid

Vi ønsker oss en kollega som har

 • Økonomisk utdannelse med gode resultater, gjerne med fordypning i økonomi- og regnskapsfaglige fag
 • Erfaring med IT-verktøy, spesielt Excel
 • Evne til å være strukturert og nøyaktig
 • Forståelse for at ingen oppgave er for stor eller for liten
 • En positiv og løsningsorientert holdning, selv i stressende perioder

Det er en fordel om du har erfaring med ERP-systemet Unit Business World (tidligere Agresso), men dette er ingen forutsetning.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på tillit, frihet under ansvar og utvikling. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.

Høres dette spennende ut? I så fall gleder vi oss til å høre fra deg.  

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert forløpende.

Send inn din søknad her 

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet. 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med økonomidirektør, Philip Harreschou | pha@sands.no | 22 81 45 85

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide | hga@sands.no | 22 81 45 23

Om SANDS

SANDS er et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Våre 140 advokater arbeider på tvers av kontorene, noe som gir våre klienter både et lokalt kontaktpunkt og full tilgang til firmaets samlede kompetanse og erfaring. 

Et advokatfirma består ikke bare av advokater. For å kunne levere optimale og fremtidsrettede løsninger til våre klienter, er vi avhengige av kompetent og effektiv bistand fra flere fagområder.

Vi har spesialisert kompetanse innen økonomi, forretningsutvikling, HR, teknologi, marked og kommunikasjon. Sammen skaper vi rammene for leveranse og utvikling av våre produkter og tjenester.

Våre ansatte har engasjement for jobben og faget. De bryr seg om hverandre, klientene og samfunnet rundt oss. Vi er stolte av at vi i flere år har blitt kåret til å være en av Norges mest attraktive arbeidsgivere for jusstudenter og erfarne jurister, og at vi tiltrekker oss skarpe hoder fra utdanningsinstitusjonene og attraktive kandidater fra andre ledende firmaer. 

Les mer om oss og karrieremuligheter på SANDS.no