Vil du være med å bygge norske teknologiselskaper?

SANDS er i vekst og vi søker advokater og advokatfullmektiger med sterk interesse for teknologi og innovasjon.

Hos oss vil du bli del av et av landets ledende juridiske fagmiljø innen teknologi og innovasjon. Vi jobber med teknologiselskaper gjennom hele livsløpet, fra oppstart til selskapet har blitt stort og levedyktig. Vi jobber tett med ledende innovasjonsmiljøer og inkubatorer, med FoU-prosjekter fra våre universiteter som skal kommersialiseres, og med de fremste tidligfase-investorene og fondene i business angel-, såkorn- og venturefasen. Vi har jevnlig tilstedeværelse i verdens teknologisenter, Silicon Valley i California. Gjennom vårt nasjonale og internasjonale nettverk hjelper vi oppstarts- og vekstselskaper med å realisere sine vekstplaner.

Arbeidsoppgaver

Arbeidshverdagen er spennende og variert. Vi dekker alle juridiske spørsmål som teknologiselskapene kommer ut for, som selskaps- og eierstrukturering, leverandørkontrakter og store komplekse teknologileveranser, teknologioverføring og lisensiering, immaterielle rettigheter, incentivplaner, finansiering i de ulike fasene og teknologitransaksjoner, samt exit-prosesser for selskapene. Om du vil jobbe bredt eller spesialisert, avhenger av din erfaring, kompetanse og preferanser.

Vi har også et bredt tilfang av prosesser for både de ordinære domstolene og for voldgift. Har du interesse for prosedyre vil du derfor ha god anledning til å utvikle deg videre hos oss.

Hvem ser vi etter? 

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er din interesse for teknologi, innovasjon og jussens kommersielle sider. Du trigges like mye av å være med å utvikle oppstartsselskaper, som å jobbe med store internasjonale teknologiselskaper.

Du har noen års relevant erfaring, men kan også være nyutdannet. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, og jobber like godt på engelsk som på norsk.

Som person er du analytisk, strukturert og evner å holde oversikt og fremdrift i en hektisk hverdag. Du liker å bygge relasjoner og nettverk, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på tillit, frihet under ansvar og utvikling. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.

Høres dette spennende ut? I så fall gleder vi oss til å høre fra deg.  

Søknad og prosess

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert forløpende.

Tiltredelse: Snarest, eller etter avtale

Arbeidssted: Oslo, Cort Adelers gate 33

Send inn din søknad her.

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.