SANDS Ålesund kontor eksteriør foto

Våre advokater i Ålesund

Våre advokater har bred bransjekunnskap, og kjenner næringslivet på Sunnmøre og i Midt-Norge for øvrig svært godt, i tillegg til at vi bistår kunder både nasjonalt og internasjonalt.

Vi yter bistand innenfor et bredt spekter av forretningsjuridiske områder, med hovedfokus på kunder innenfor næringsliv. Spesielt innenfor transaksjoner, selskapsrett, arbeidsrett, skipsarbeidsrett, fiskeri – og havbruk, entrepriserett og fast eiendoms rettsforhold har våre advokater i Ålesund sin kompetanse.

I tillegg til å være et tradisjonelt advokatfirma med hovedvekt på de forretningsjuridiske felt, har SANDS valgt å supplere den juridiske kompetanse med kompetanse innenfor samfunnsmessig og strategisk rådgivning. Flere av våre advokater i Ålesund har lang erfaring med slik rådgivning, og bistår store virksomheter i forskjellige bransjer i saker som involverer myndighetskontakt.

Som et landsdekkende advokatfirma med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Tromsø, Trondheim, Tønsberg og Ålesund, kan vi tilby spisskompetanse og kapasitet fra hele vårt team av advokater. Den enkelte advokats faglige kompetanse benyttes uavhengig av hvilket kontor vedkommende er tilknyttet. På den måten kan vi bistå våre oppdragsgivere over hele landet, samtidig som vi har den regionforankrede nærheten til våre klienter.

Besøksadresse

Sorenskriver Bullsgt. 3, 5 etg.
(Skansekaia Bygg C)

Postadresse

Postboks 377
6001 Ålesund

Kontakt

Tlf: +47 70 10 75 75
post@sands.no

Advokatfullmektiger