Aksel Joachim Hageler

Aksel Joachim Hageler

Partner

Hageler er spesialisert innen norsk og europeisk konkurranserett, statsstøtterett og EU/EØS-rett. Han har omfattende erfaring med fusjonsprosesser, overtredelsessaker og markedstilgangsspørsmål. Bistanden til bedrifter og offentlige myndigheter omfatter foruten konkurranserettslig og EØS-rettslig rådgivning, også risikoanalyser knyttet til oppkjøps og omdannelsesprosesser, samt representasjon overfor norske og europeiske konkurransemyndigheter og overvåkningsorganer. Dette omfatter notifikasjon av statsstøtte til ESA, melding og konkurranserettslig håndtering av oppkjøp/fusjoner og prosesser i rettsapparatet. Hageler har lang erfaring i å bistå både små og store bedrifter på en effektiv og løsningsorientert måte, der mulighetene og begrensningene i det konkurranserettslige rammeverket navigeres og utnyttes til klientens kommersielle fordel.

Hageler er rangert som en av Norges fremste eksperter innen konkurranse-og EU/EØS-rett i internasjonale publikasjoner, og er rangert blant Norges aller fremste advokater i kategorien «konkurranserett» i Finansavisens advokatundersøkelse. Han har utgitt en rekke artikler om konkurranserettslige og EU/EØS-rettslige temaer.

Han har en L.LM i europarett fra Humboldt-universitetet i Berlin, der han fokuserte på konkurranserett og statsstøtterett. Hageler var tidligere senioradvokat i Wikborg Rein.

Very clever guy. - Chambers

Kontaktinformasjon


T: +47 22 81 45 35
M: +47 480 23 834
Last ned: V-card
Last ned: CV

Sekretær: Jane Gustavson
Epost: jhg@sands.no

Spesialisering:
EU, EØS og konkurranserett