Christine  Tønsberg Nilsen

Christine Tønsberg Nilsen

Advokat (permisjon

Christine Tønsberg Nilsen tilhører faggruppen teknologi og har spesialisering innenfor selskapsrett og kontraktsrett.

Christine fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2012. Masteroppgaven hadde tittelen: «Juridiske rettigheter og plikter ved oppstart av bedrift». Oppgaven var ment som en manual for gründere gjennom den juridiske jungelen av lover og regler. Under sin studietid hadde hun et studieopphold, og tok et masterkurs i Entreprenørskap ved Universitetet i Singapore.

Christine har en Bachelor-grad i psykologi fra Universitetet i Oslo, der hun også hadde et utvekslingsopphold ved University of California, Berkeley hvor hun skrev oppgave om hvordan teknologi påvirker menneskelige relasjoner og kommunikasjon.

Av arbeidserfaring kan nevnes arbeid i en teknologi-startup i Singapore der hun fikk verdifull innsikt i de utfordringene oppstartsbedrifter står ovenfor. Hun har vært trainee ved FN sitt hovedkontor i New York, har arbeidet med eiendom, og har erfaring fra et software-selskap som salgs- og markedsansvarlig. Christine har også jobbet som prosedyreadvokat i et mindre advokatfirma.

 

Kontaktinformasjon


T: +47 22 81 46 60
M: +47 924 87 176
Last ned: V-card
Last ned: CV

Sekretær: Jane Gustavson
Epost: jhg@sands.no

Spesialisering:
Teknologi
Utdanning:
Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo, 2012
Bachelor i sosial psykologi, Universitetet i Oslo, 2011
Innovasjon og entreprenørskap, Gründerskolen, 2011