Fredrik Finsås

Advokat

 • Fredrik Solenes Finsås er advokat ved Steenstrup Stordranges kontor i Oslo, og er spesialisert innen insolvensrett, herunder særlig konkursbobehandling og restrukturering av virksomheter, omstøtelsessaker og erstatningskrav. Fredrik arbeider også med styre- og profesjonsansvarssaker, tredjemannskonflikter og forsikringsrettslige problemstillinger. Gjennom sin erfaring har Fredrik sikret seg verdifull kompetanse innen pengekravsrettslige, panterettslige og selskapsrettslige problemstillinger.

  Fredrik har gjennom konkursbobehandlingen opparbeidet seg spesialkompetanse på regnskaps- og selskapsgjennomgang, med henblikk på å avdekke økonomiske misligheter og mulige utestående krav. Dette kombinert med erfaring innen insolvensbehandling og restrukturering av selskaper har gitt ham dyp innsikt i økonomiske og forretningsmessige anliggender for et bredt spekter av næringslivsaktører. Fredrik bistår med sin ekspertise på større og mindre granskingssaker ved mistanke om økonomiske misligheter og kriminalitet.

  Fredrik arbeider innen fagområdene Forsikring, Restrukturering & Insolvens, samt Granskning og compliance. I tillegg har Fredrik erfaring innen gjennomføring av lånetransaksjoner og oppfølging av utestående engasjementer for vår avdeling for Bank- og finansrett. Han går jevnlig i retten for våre klienter.

  Fra studiene har Fredrik spesialisering innen insolvens, arbeidsrett og forhandlinger. Han har også økonomiutdannelse. Han har vært trainee ved Steenstrup Stordrange sine kontorer ved fire anledninger i løpet av studiene, i tillegg til opphold hos tre andre større advokatfirmaer.

 • Spesialisering: Restrukturering og insolvens Forsikring Bank- og finansrett Anti-korrupsjons due diligence Compliance, kommersiell rådgivning og transaksjonsstøtte Gransking
 • Utdanning
  Master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen, 2013
  Spesialisering innenfor arbeidsrett og forhandlingsteknikk ved University of Cape Town, 2013
  Årsstudium i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Bergen, 2008
 • Språk
  Engelsk

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss