Hillevi  Torngren Myhre

Hillevi Torngren Myhre

Partner

Hillevi tiltrådte som partner i SANDS, bank- og finansavdeling den 1 juni 2018. Hun har tidligere ledet internjuristavdelingen til Nordeas Wholesale Bank divisjon som gir råd til blant annet Corporate & Investment Banking og Markets. Før det har hun også erfaring som internjurist i Svensk Exportkredit i tillegg til mange år i bank- og finansgruppen i advokatfirmaet Vinge i Stockholm og Thommessen i Oslo. Som finansjurist har hun dermed omfattende praktisk erfaring og kjennskap til finansbransjen fra innsiden.

Hillevi jobber blant annet med banklån og obligasjonslån, hybridkapital, derivater, strukturerte produkter, cash management produkter og finansregulatoriske spørsmål inkl. AML/KYC mv. Hillevi har også arbeidet med M&A og selskapsrett, både i Norge og Sverige og har bred erfaring med internasjonale transaksjoner.

Fra stilling som Advokat i Orkla ASA har Hillevi opparbeidet en solid erfaring med M&A transaksjoner helt ifra planlegging til forhandling, gjennomføring og implementering av så vel store multinasjonale M&A-transaksjoner til mindre erverv, salg eller kjøp av deler av en virksomhet og store og mindre konserninterne omorganiseringer. Med erfaring både som intern advokat og ekstern advokat har hun en god forretningsmessig forståelse og evne til å sette sammen hensiktsmessige team.

Kontaktinformasjon


T: +47 22 81 46 68
M: +47 484 08 932
Last ned: V-card
Last ned: CV

Sekretær: Rose Marie Avestruz
Epost: ra@sands.no

Spesialisering:
M&A Bank- og finansrett
Utdanning:
LLM, King’s College London 2000
Jur. Kand. & LLM Stockholms Universitet 1997