Kvinne og mann snakker sammen foto

Advokat hos oss

Kontakt
Er du nyutdannet, jurist med arbeidserfaring eller erfaren advokat? I SANDS får du muligheten til å jobbe med noen av Norges beste advokater, samtidig som du får en bred og allsidig utvikling i advokatrollen. Vi er et firma som går vår egen vei. Ambisjonene våre er store og den faglige kvaliteten skal alltid ligge i bunn, men vi har også satt oss et mål til: Hos oss skal det være godt å være.

Våre advokater har som mål å skape verdi for kunden. De kan jussen til fingerspissene, men bistår også med kommersiell forståelse. Dermed kan de koble på jussen riktig - vurdert ut fra kundens situasjon og behov. Som proaktive rådgivere tilstreber de å løse konflikter før saken havner i retten, og snakke et språk kunden forstår.

SANDS er et av landets største advokatfirmaer og har kontorer i alle nøkkelområder i norsk næringsliv. Med høyt ambisjonsnivå og kvalitet som beror på menneskene som arbeider hos oss, er utvikling og karriere et viktig satsningsområde. Vår suksess hviler på evnen til å tiltrekke, utvikle og holde på talentene. SANDS er en dynamisk virksomhet med et strukturert program for kompetanse- og medarbeiderutvikling. Vår prosess fokuserer på faglig utvikling, marked og leveransekvalitet. Vi støtter og evaluerer resultatet av ansattes faglige utvikling, både egenutvikling og bidrag til andres. I rekrutteringen legger vi vekt på juridisk kompetanse, kommersiell forretningsforståelse og kommunikasjons- og nettverksbygge-egenskaper.

Hvordan sikrer vi at talentene blir? Våre medarbeidere forteller oss at de har det gøy på jobb. Så enkelt og så vanskelig. Vi tror svaret ligger i mulighetene til å jobbe i både bredden og dybden, organisasjonens mangfold, samarbeidet med erfarne advokater som kan "håndverket" og vårt unge, uformelle og sosiale miljø.

Ledige stillinger 

Les mer om hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss.

 

Kontakt oss

Partnere

Per Ragnar Bronken
Per Ragnar Bronken
Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 28
M: +47 480 16 528

Forretningsstøtte

Hege Gaaseide
Hege Gaaseide
HR-direktør
Oslo
T: +47 22 81 45 23
M: +47 477 09 177
Ann-Kristin  Thømt
Ann-Kristin Thømt
HR Manager
Oslo
T: +47 22 81 46 90
M: +47 957 74 641