Ålesund | Advokater og fullmektiger

Kontakt
Det skjer mye i Steenstrup Stordrange for tiden. I alt 20 nye kloke hoder er ansatt i løpet av 2015. Det betyr at vi nå har 120 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi skal være et firma som står godt på egne ben og egne verdier. Et firma hvor våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Et firma hvor det er godt å være.

Vi går nå inn i en ny fase av vår 26 år gamle historie. En fase som er preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.
28. desember 2015

Grunnet sterkt økende oppdragsmengde ser vi nå etter fullmektiger og advokater med ambisjoner . Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, har en kommersiell grunnholdning og ønsker om å bidra til å videreutvikle en sterkt voksende portefølje.

Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig og i team. Du er effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner.

Hos oss vil du være en del av et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av geografi. Du vil kunne dyrke og utvikle din faglige posisjon i et team med dedikerte og engasjerte kollegaer i et miljø med høyt tempo og varierte utfordringer. Du får spennende muligheter til å spesialisere deg og bygge kompetanse.

Vi har bredt tilfang av prosesser både i ordinære domstoler og voldgiftssaker. Kandidater med interesse for prosedyre vil derfor ha god anledning til å utvikle seg videre hos oss.

Tiltredelse: snarlig

Søknadsfrist: fortløpende

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte advokat og partner Monica Gjerde Sperre, e-post mgs@sands.no, tlf 971 83 266 eller advokat og partner Henrik Grung, e-post oen@sands.no, tlf 924 99 840

Har du spørsmål om søknadsprosessen kan du kontakte kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide
e-post: hga@sands.no, telefon: 477 09 177

Legg inn din søknad via HR-Manager.

Team

Partnere

Henrik Grung
Henrik Grung
Partner
Ålesund
T: +47 70 10 75 74
M: +47 924 99 840
Monica Gjerde Sperre
Monica Gjerde Sperre
Partner
Ålesund
T: +47 70 10 75 79
M: +47 971 83 266