Advokat | advokatfullmektig – Restrukturering, Oslo

Kontakt
Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.
14. mars 2018

Vi ser nå etter en handlekraftig og forretningsorientert advokat/advokatfullmektig med inntil 2 til 5 års erfaring som vil være med å realisere vår visjon om å skape Norges beste restruktureringsteam.  

Vårt team bistår der utgangspunktet er virksomheter med økonomiske problemer. Vi representer oftest finansinstitusjoner og andre kreditorer i forbindelse med tapsutsatte engasjementer og verdigjenvinning, restrukturering av gjeld samt sikring og inndrivelse av krav. Vi bistår også selskaper med økonomiske utfordringer, herunder løpende rådgivning til eiere, styrer og ledelser. Vi er dyktige på konkurs og våre advokater benyttes hyppig som bostyrere og gjeldsnemndsledere i nasjonale og internasjonale insolvenssaker. Vi behandler løpende et betydelig antall konkursboer hvorav flere er blant de største i Norge. Vi arbeider tett med advokater i andre jurisdiksjoner og har et omfattende internasjonalt nettverk.  

Dette er en unik mulighet til å være med å utvikle et team og en sterkt voksende portefølje.

Du har særlig interesse for insolvensrett, obligasjonsrett, selskapsrett og bank- og finansrett. Du har en kommersiell grunnholdning, interesse og forståelse for økonomiske prosesser, og ser restrukturering som mulig karrierevei. Gode engelskkunnskaper er en forutsetning.  

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du har sterke analytiske evner og raskt setter deg inn i problemstillinger. Du er strukturert, fleksibel og evner å holde mange løp gående samtidig. Du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Du har gode kommunikasjonsevner, og jobber like godt på engelsk som på norsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.  

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og de beste rådgiverne innen det vi betegner som «røde tall». Du vil få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.  

Tiltredelse: etter avtale  

​Søknadsfrist: 17.04.2018  

Send inn din søknad her

Har du generelle spørsmål til stillingen, og/eller ønsker å fortelle oss om din motivasjon og bakgrunn er du mer en velkommen til å kontakte partner/advokat Jon Skjørshammer, e-post: jsk@sands.no, telefon: 922 20 007 eller partner/advokat Robert Jensen, e-post: rje@sands.no, telefon: 924 12 375.

​Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.

 

 

Kontakt oss

Partnere

Robert  Jensen
Robert Jensen
Partner
Oslo
T: +47 22 81 46 48
M: +47 924 12 375
Jon Skjørshammer
Jon Skjørshammer
Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 43
M: +47 922 20 007