Spennende stilling som advokatsekretær – Restrukturering og insolvens, Oslo

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.Vi ser nå etter en advokatsekretær til vår faggruppe Restrukturering og insolvens. Stillingen er definert som et 12 måneders vikariat i forbindelse med foreldrepermisjon
15. april 2018

Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner, erfaring med og interesse for insolvens og restrukturering; herunder 

  • Boåpning, midlertidig innberetning, avslutning av bo, innstillingsbo/slutningsbo
  • Kjennskap til lønnsgarantiordningen
  • Erfaring med føring av fordringer 
  • Erfaring med Altinn 
  • Økonomisk forståelse 

Rett kandidat har sterke ambisjoner, god kompetanse i word, excel og powerpoint, og har svært gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.                          

Dette er en spennende mulighet til å være med å støtte et team og en sterkt voksende portefølje.  

Som person er du nøyaktig, fleksibel, effektiv og strukturert. Du har gode evner til å organisere og prioritere, samtidig som du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Du evner å holde ro og oversikt i en travel arbeidshverdag. Du er lærevillig og serviceinnstilt, både når det gjelder store og små oppgaver. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.   

Tiltredelse: etter avtale   

Søknadsfrist: 16.05.2018   

Send inn din søknad her

Har du spørsmål til stillingen, og/eller ønsker å fortelle oss om din motivasjon og bakgrunn er du mer enn velkommen til å kontakte advokatassistent Kristin Elisabeth Gjersøe, e-post: keg@sands.no, telefon: 22 81 46 31. 

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.