Bergen | Advokat

Kontakt
Det skjer mye i Steenstrup Stordrange for tiden. I alt 20 nye kloke hoder er ansatt i løpet av 2015. Det betyr at vi nå har 120 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi skal være et firma som står godt på egne ben og egne verdier. Et firma hvor våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Et firma hvor det er godt å være. Vi går nå inn i en ny fase av vår 26 år gamle historie. En fase som er preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.
28. desember 2015

Grunnet vekst og sterkt økende oppdragsmengde ser vi nå etter fullmektiger og advokater med ambisjoner innen fagområdene fast eiendom, entreprise og arbeidsrett. Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, har en kommersiell grunnholdning og ønsker om å bidra til å videreutvikle en sterkt voksende portefølje.

Nyutdannede, herunder vårens kandidater er også velkommen til å søke.

Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig og i team. Du er effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner.

Som advokat hos oss vil du være en del av et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av geografi. Hverdagen er variert. Du vil jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Vi har et bredt tilfang av prosesser både i ordinære domstoler og voldgiftssaker. Kandidater med interesse for prosedyre vil derfor ha god anledning til å utvikle seg videre hos oss. Du vil få samarbeide med erfarne advokater som kan «håndverket» og som er engasjerte i din faglige utvikling. 

Tiltredelse: snarlig eller til sommeren
Søknadsfrist: fortløpende

Har du spørsmål om stillingene er du velkommen til å kontakte advokat, partner Alf Johan Knag, e-post: ajk@sands.no

Har du spørsmål om søknadsprosessen kan du kontakte kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide
e-post: hga@sands, telefon: 477 09 177

Legg inn din søknad via HR-Manager.

Team

Partnere