Teknologi - Advokat | advokatfullmektig

Kontakt
SANDS opplever sterk vekst og økende oppdragsmengde. Vår teknologiavdeling leter etter en til to advokater/advokatfullmektiger med plassering i Oslo og/eller Bergen. Vi søker etter kandidater som har interesse for teknologi og innovasjon, og som ønsker å være med i et av landets ledende og mest anerkjente fagmiljøer innen disse områdene. Vi har en svært spennende portefølje og bistår flere ledende nasjonale og internasjonale teknologibedrifter.
27. februar 2018

SANDS arbeider tett med flere høyteknologiske innovasjonsmiljøer og inkubatorer i Norge, samt med de fremste tidligfase-investorene og fondene innen sektoren. Vi arbeider innen hele spekteret av teknologi; herunder ICT, medtech, biotech og life science. Vi har også egne advokater til stede i Silicon Valley i California, idet vi anser det viktig å ha en sterk tilknytning til verdens teknologisenter. Vi har et betydelig nettverk i denne regionen som vi åpner opp for de oppstarts- og vekstselskapene som ønsker å samarbeide med oss for å realisere globale vekstplaner. ​

Dette er en unik mulighet til å være med å utvikle et team og en sterkt voksende portefølje.

Vi ser etter deg som er initiativrik, engasjert og har en kommersiell grunnholdning. Du evner å jobbe selvstendig og i team. Hos oss jobber vi på tvers av geografi, reisevirksomhet i inn- og utland må derfor påregnes. Du vil jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører nasjonalt og internasjonalt. ​

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du har sterke analytiske evner og raskt setter deg inn i problemstillinger. Du er strukturert, fleksibel og evner å holde mange løp gående samtidig. Du har gode kommunikasjonsevner, og jobber like godt på engelsk som på norsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.  

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og som er engasjerte i din faglige utvikling. Du vil hos oss få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.  

Nyutdannede er også velkomne til å søke.  

Tiltredelse: etter avtale  

Søknadsfrist: 16.03.2018  

Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte advokat Stig Nordal, som leder vår teknologiavdeling, e-post: sn@sands.nso, telefon 480 16 562, eller advokat Gisle Edvard Årnes, e-post: gea@sands.no, telefon 922 22 330.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.

Kontakt oss

Partnere

Stig Nordal
Stig Nordal
Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 62
M: +47 480 16 562
Gisle Edvard Årnes
Gisle Edvard Årnes
Partner
Oslo
T: +47 22 81 46 54
M: +47 922 22 330