SANDS' Traineeprogram

Har du en advokatspire i magen? Som trainee i SANDS vil du få et realistisk innblikk i hverdagen som forretningsadvokat – og minst like viktig, du vil bli kjent med vår kultur, våre verdier og hva vi står for!

SANDS traineeprogram gir deg muligheten til å prøve deg på varierte og spennende arbeidsoppgaver. Vi ønsker at du skal få erfaring med ulike rettsområder i løpet av ditt opphold hos oss, og vil derfor ikke snevre inn dine muligheter til kun en faggruppe. I stedet vil du få innsikt i bredden i det forretningsjuridiske landskap, og få bryne deg på et spekter av relevante faglige problemstillinger. Du vil bli tilknyttet en advokat som vil gi deg tett oppfølging i hele perioden, og som sørger for at du får testet ut arbeidsoppgaver som om du var advokatfullmektig. Typiske oppgaver kan være deltakelse i kundemøter, forberedelser, gjennomføring og deltakelse i rettssak eller bistand i en transaksjon.

Du må ha fullført 3. avdeling ved oppstart. Traineeoppholdet varer i 4 til 6 uker, og det er mulig å søke til alle våre kontorer.

Som trainee inviteres du til våre faglige og sosiale arrangementer i løpet av ditt opphold. I tillegg blir du en del av et traineenettverk på tvers av våre kontorer i Norge. Du vil også få mulighet til å søke om skriveplass gjennom traineeprogrammet.

Søk på stilling som trainee her. 


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss