SANDS’ traineeprogram

Kontakt
Har du en advokatspire i magen? Som trainee i SANDS vil du få et realistisk innblikk i hverdagen som forretningsadvokat – og minst like viktig, du vil bli kjent med vår kultur, våre verdier og hva vi står for!

SANDS’ traineeprogram gir deg muligheten til å prøve deg på varierte og spennende arbeidsoppgaver. Vi ønsker at du skal få erfaring med ulike rettsområder i løpet av ditt opphold hos oss, og vil derfor ikke snevre inn dine muligheter til kun en faggruppe. I stedet vil du få innsikt i bredden i det forretningsjuridiske landskap, og få bryne deg på et spekter av relevante faglige problemstillinger. Du vil bli tilknyttet en advokat som vil gi deg tett oppfølging i hele perioden, og som sørger for at du får testet ut arbeidsoppgaver som om du var advokatfullmektig. Typiske oppgaver kan være deltakelse i kundemøter, forberedelser, gjennomføring og deltakelse i rettssak eller bistand i en transaksjon.

Du må ha fullført 3. avdeling ved oppstart. Traineeoppholdet varer i 4 til 6 uker, og det er mulig å søke til alle våre kontorer.

Som trainee inviteres du til våre faglige og sosiale arrangementer i løpet av ditt opphold. I tillegg blir du en del av et traineenettverk på tvers av våre kontorer i Norge. Du vil også få mulighet til å søke om skriveplass gjennom traineeprogrammet.

Søk på stilling som trainee her. 

Kontakt oss

Forretningsstøtte

Hege Gaaseide
Hege Gaaseide
HR-direktør
Oslo
T: +47 22 81 45 23
M: +47 477 09 177
Ann-Kristin  Thømt
Ann-Kristin Thømt
HR Manager
Oslo
T: +47 22 81 46 90
M: +47 957 74 641