SANDS sto for fjorårets advokatprestasjon!

Kontakt
Vi takker for anerkjennelsen vi har fått fra våre kolleger i andre advokatfirmaer i Finansavisens årlige advokatundersøkelse. Ikke bare tildeles vi prisen for årets prestasjon - våre advokater er også rangert blant de fremste innen en rekke fagkategorier.
15. februar 2018

Vi takker for anerkjennelsen vi har fått fra våre kolleger i andre advokatfirmaer i Finansavisens årlige advokatundersøkelse. Ikke bare tildeles vi prisen for årets prestasjon for vår bistand i Westerdal-saken - våre advokater er også rangert blant de fremste innen en rekke fagkategorier. Årets prestasjon fikk vi for vår bistand for 474 eksstudenter på Westerdal. Saken har vært mye omtalt i media og omtales også i siste nummer av Advokatbladet. Morten Hugo Berger og Lars Tormodsgard prosederte saken. Vi gleder oss også over hyggelige plasseringer for våre advokater.

Nicolai Skridshol er rangert som nummer to innen gransking.Oddbjørn Slinning og Marit E. Kirkhusmo ligger i toppfeltet innen shipping. Marit er faktisk den alle første kvinnen på denne listen noen gang. Lars Berge Andersen rangeres blant de fremste innen Offshore og oljeservice og Geir Frøholm befester sin plass blant Norges fremste entrepriseadvokater. Innen fiskeri og havbruk er Ole-Martin Lund Andreassen trukket frem blant Norges fremste og Jon Skjørshammer er som alltid godt plassert på listen over de fremste konkurs- og insolvensadvokatene. Bjørn Stordrange er også i år trukket frem. Vi gratulerer også Christian Kjellby Nesset (forsikringsrett), Lars S. Alsaker (fiskeri og havbruk), Aksel J. Hageler (konkurranserett) og Robert Jensen (konkurs og insolvens rett) på Up and Coming listen.

 

 

Kontakt oss

Partnere

Ernst Ravnaas
Ernst Ravnaas
Managing Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 30
M: +47 915 80 918

Forretningsstøtte

Vibeke Oretorp
Vibeke Oretorp
Marked- og kommunikasjonsdirektør
Oslo
T: +47 22 81 46 16
M: +47 920 21 317