Ledig stilling: Advokat/advokatfullmektig til entreprise i Oslo

20. februar 2018
Det skjer mye i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

SANDS opplever sterk vekst og økende oppdragsmengde. Vårt Oslokontor søker nå etter en erfaren advokat/advokatfullmektig til vår entreprisegruppe i Oslo. Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, har en kommersiell grunnholdning og ønske om å bidra til videreutvikling av en sterkt voksende portefølje. Dersom du også har erfaring med offentlige anskaffelser er dette en fordel.

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og med god arbeidskapasitet. Du arbeider effektivt og selvstendig. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner hvor du, gjennom å lære våre klienters virksomheter å kjenne, bidrar til at SANDS blir klientenes viktigste rådgiver.

Som medarbeider i ett av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Du vil arbeide med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Vi har også et bredt tilfang av prosesser, både voldgiftssaker og prosesser for de ordinære domstolene, så dersom du har spesiell interesse for prosedyre vil du få god anledning til å utvikle deg videre hos oss. Samtidig vil du som del av vårt team på ca. 70 advokater i Oslo bli en viktig servicepartner for entreprenørbedrifter, rådgivningsmiljøer og profesjonelle byggherrer.

Dette er en unik mulighet til å være med på reisen i et firma som opplever betydelig vekst i en spennende bransje.

Send inn din søknad her.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: 27.03.2018

Har du spørsmål om stillingene er du velkommen til å kontakte advokat/partner Geir Frøholm, epost: gfr@sands.no, telefon 22 81 45 68.

Har du spørsmål om søknadsprosessen kan du kontakte HR-Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss