Advokat | Advokatfullmektig til vårt kontor i Vestfold (Tønsberg)

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi skal være et firma som står godt på egne ben og har egne verdier. Et firma hvor våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Et firma hvor det er godt å være. Vi går nå inn i en ny fase av firmaets historie. En fase som er preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Vi ser nå etter flere advokater/advokatfullmektiger som vil være med å realisere vår visjon. Hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Som medarbeider i ett av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og etter hvert spesialisere deg.  

Vårt kontor i Tønsberg betjener hele regionen Buskerud, Telemark og Vestfold, og består for tiden av 10 advokater.  

Dersom du har spesiell interesse for prosedyre, vil du få god anledning til å utvikle deg videre hos oss. Vi har et bredt tilfang av prosesser for alle de ordinære domstolene.  

Du har minst ett års arbeidserfaring fra privat eller offentlig virksomhet, gjerne innen fast eiendom, entreprise, corporate eller andre forretningsjuridiske fagområder. Du har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, har en kommersiell grunnholdning og et ønske om å bidra til å videreutvikle en sterkt voksende portefølje.  

Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig og i team. Du er effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner. Du har sterke ønsker om å utvikle deg som forretningsadvokat.  

Dette er en unik mulighet til å være med på reisen i et firma i medvind i en krevende bransje. Vi håper du vil være med på reisen.

Tiltredelse: Snarlig  
​Søknadsfrist: Fortløpende

Send inn din søknad her. 

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Tor Anthon Christiansen, e-post: tac@sands.no, telefon: 33 01 77 76 

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-Manager Annette B. Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90  

Kontakt oss

Partnere

Tor Anthon Christiansen
Partner
T: + 47 33 01 77 76
M: + 47 958 89 221

Administrasjon

Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210