To SANDS-advokater i et møterom foto

Vi søker advokater til vårt kontor i Bergen

SANDS har en betydelig og voksende oppdragsmengde innen alle våre fagområder. Til vårt kontor i Bergen ser vi nå etter flere forretningsorienterte advokater/advokatfullmektiger, fortrinnsvis med erfaring innen fagfeltene M&A, transaksjoner, skatt, selskapsrett eller entreprise.
3. april 2019

Hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv, som jevnlig krever avansert advokatbistand. Vi er et nasjonalt fagmiljø, der vi arbeider på tvers av våre syv kontorer, og i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som har spisset kompetanse innen sine fag- og markedsområder.

Vi søker primært etter personer med ett til fire års erfaring, men nyutdannede er også velkommen til å søke.

Du har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, en kommersiell grunnholdning, og ønske om å bidra til å videreutvikle et miljø i vekst.

Vi ønsker medarbeidere som er initiativrike og engasjerte, og som har sterke ønsker om å utvikle seg som forretningsadvokat. Du må evne å jobbe selvstendig, men også være en positiv lagspiller. Du må være effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og ha svært gode kommunikasjonsevner. Og ikke minst må du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, som vil gi det som er nødvendig for at teamet skal skape resultater for klienten.   

Som medarbeider i et av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Samtidig vil du som del av vårt team i Bergen bli en viktig rådgiver for gründere, etablerte bedrifter og offentlige virksomheter.

Tiltredelse: etter avtale

Søknadsfrist: snarest

Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingene innenfor fagfeltene M&A, transaksjoner, skatt- og selskapsrett, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Olav Egil Midtgaard, e-post: oem@sands.no,
telefon: 419 16 727, eller Ulf H. Sørdal, e-post:
uso@sands.no , telefon: 419 16 717.  

Har du spørsmål om stillingene innfor fagfeltene entreprise, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Alf Johan Knag, e-post: ajk@sands.no, telefon: 419 16 709.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du også kontakte HR-direktør Hege Gaaseide, e-post: hga@sands.no, telefon: 22 81 45 23.