Advokatfullmektig | Advokat – Eiendom | Oslo

Kontakt
Trigges du av å skape merverdi for klienter som deres viktigste rådgiver gjennom alle faser av prosjektet innen eiendomsutvikling eller næringseiendom? Da kan denne stillingen være noe for deg!
14. november 2019

Vi ønsker oss en ny kollega på teamet innen næringseiendom, og søker derfor etter en advokat med kompetanse særlig innen eiendomsutvikling. Du kan gjerne ha erfaring og kompetanse innen plan og bygg, spesielt regulering, offentlige anskaffelser, oppfølging av byggeprosjekter for byggherre og annen relevant erfaring. Det teller ekstra positivt om du har prosedyreerfaring fra dette rettsfeltet.

Vår nye kollega har sterke faglige kvalifikasjoner og kommersiell forståelse for verdiskapende eiendomsutvikling (plan- og bygningsrett, husleierett, entreprise, transaksjonsmarkedet etc.). Som person er du tilpasningsdyktig, strukturert og en positiv lagspiller.

Hos oss blir du en del av et team som er totalleverandør av juridiske tjenester til eiendomsbransjen, og bistår blant annet eiendomsutviklere, investorer, syndikater, offentlige myndigheter og meglerhus. Oppdragene er varierte i omfang og type: For eksempel transaksjoner, strukturering, utviklingsprosjekter og prosesser. Du vil få frihet under ansvar til å drive og følge opp prosjekter selvstendig. Ditt viktigste bidrag for våre klienter, er å være deres faglige tillitsperson.

Du får mulighet til å videreutvikle deg i rollen som advokat i et selskap i vekst, både faglig og personlig. Du blir med i en nasjonal faggruppe for eiendom og entreprise med fagsamlinger og kurs på tvers av våre 7 kontorer. Du får kolleger som er inkluderende og som respekterer din fritid, samtidig som vi forventer at du yter det lille ekstra når det trengs.

Dette er en unik mulighet til å skape en fremtid sammen med dedikerte kolleger i et selskap i betydelig vekst, og som er kjent for sitt gode arbeidsmiljø. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Tiltredelse: snarest
Søknadsfrist: 15. desember 2019

Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner Stein Fredrik Janzon, sfj@sands.no, +47 22 81 46 62.

Har du spørsmål om rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte HR-manager Ann-Kristin Thømt, ath@sands.no , +47 22 81 46 90.

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 160 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.  

Kontakt oss

Partnere

Stein Fredrik Janzon
Stein Fredrik Janzon
Partner
Oslo
T: +47 22 81 46 62
M: +47 928 80 444

Team

Forretningsstøtte

Ann-Kristin  Thømt
Ann-Kristin Thømt
HR Manager
Oslo
T: +47 22 81 46 90
M: +47 957 74 641