Advokatfullmektig / Advokat - Shipping Offshore

3. mars 2017
Steenstrup Stordrange har en voksende oppdragsmengde innen shipping og offshore for norske og utenlandske klienter, og vårt nye team innen shipping offshore trenger forsterkning. Vi søker derfor en advokatfullmektig/advokat som har interesse for sjøretten og den maritime virksomhet, og som har et genuint ønske om å være med og bygge en ny avdeling i vekst.

Det skjer mye i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange for tiden. Mer enn 40 nye kloke hoder er ansatt i løpet av det siste året. Det betyr at vi nå har mer enn 135 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi skal være et firma som står godt på egne ben og egne verdier. Et firma hvor våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Et firma hvor det er godt å være. Kanskje er det nettopp dette som gjør at vi nå er på listen over Norges mest attraktive arbeidsgivere, både blant nyutdannede og blant jurister med arbeidserfaring. Vi går nå inn i en ny fase av vår 27 år gamle historie. En fase som er preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Vi ser etter deg som er handlekraftig og forretningsorientert. Du har gode faglige kvalifikasjoner, og har god innsikt i grunnleggende fagområder som kontraktsrett, panterett, selskapsrett, dynamisk tingsrett og de sjørettslige fagområder. Vi ser helst at du har 1 – 4 års erfaring fra dette retts- og virksomhetsområdet fra før, men kan også være nyutdannet som ser arbeid med sjørett og de maritime næringene som en interessant karrierevei.

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du har gode analytiske evner og kan raskt sette deg inn i problemstillinger. Du er strukturert og har god arbeidskapasitet. Du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter.

Hos oss vil du jobbe med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Du vil bygge kompetanse på de standardkontraktene som benyttes ved transaksjoner i Norge og internasjonalt, og vil raskt få erfaring med utarbeidelse av kontraktsdokumentasjon som f.eks. certepartier, managementavtaler, selskapsdokumenter, erklæringer og garantier. Du vil inngå i et større team ledet av 3-4 partnere, og vi forventer at du raskt vil få en selvstendig rolle med direkte kontakt med klienter og motparter.

Vi håper du vil være med på reisen!

Tiltredelse: etter avtale

Søknadsfrist: 24. mars 2017

Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Marit E. Kirkhusmo, e-post: mki@steenstrup.no, telefon: 995 23 534 eller partner/advokat Oddbjørn Slinning, e-post: osl@steenstrup.no, telefon: 481 21 650.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide, e-post: hga@steenstrup.no, telefon: 22 81 45 23


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss