Advokatfullmektig | Restrukturering - Oslo

Vi ser nå etter en handlekraftig og motivert advokatfullmektig som ønsker å være med å utvikle et team og en voksende portefølje.

Vårt team bistår i utgangspunktet virksomheter med økonomiske problemer. Vi representer oftest finansinstitusjoner og andre kreditorer i forbindelse med tapsutsatte engasjementer og verdigjenvinning, restrukturering av gjeld samt sikring og inndrivelse av krav. Vi bistår også selskaper med økonomiske utfordringer, herunder løpende rådgivning til eiere, styrer og ledelser. Vi er dyktige på konkurs og våre advokater benyttes hyppig som bostyrere og gjeldsnemndsledere i nasjonale og internasjonale insolvenssaker. Vi behandler løpende et betydelig antall konkursboer hvorav flere er blant de største i Norge. Vi arbeider tett med advokater i andre jurisdiksjoner og har et omfattende internasjonalt nettverk.   

​Du har interesse for insolvensrett, obligasjonsrett, selskapsrett og bank- og finansrett. Du har en kommersiell grunnholdning, interesse og forståelse for økonomiske prosesser, og ser restrukturering som mulig karrierevei. Gode engelskkunnskaper er en forutsetning.   

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du har sterke analytiske evner og raskt setter deg inn i problemstillinger. Du er strukturert, fleksibel og proaktiv. Du har gode kommunikasjonsevner, og jobber like godt på engelsk som på norsk. Du trives i kompetansemiljøer hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.   

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og de beste rådgiverne innen det vi betegner som «røde tall». Du vil få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.   

Tiltredelse: etter avtale   

​Søknadsfrist: 20.06.2018   

Send inn din søknad her

Har du generelle spørsmål til stillingen, eller ønsker å fortelle oss om din motivasjon og bakgrunn er du velkommen til å kontakte partner/advokat Jon Skjørshammer, e-post: jsk@sands.no, telefon: 922 20 007 eller partner/advokat Robert Jensen, e-post: rje@sands.no, telefon: 924 12 375. 

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90. 

Kontakt oss

Jon Skjørshammer
Partner
T: +47 22 81 45 43
M: +47 922 20 007
Robert Jensen
Partner
T: +47 22 81 46 48
M: +47 924 12 375
Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210