Ledig stilling: Advokat | Tønsberg

Kontakt
SANDS er et av Norges største fullservice advokatfirmaer med 160 advokater. Firmaet har vokst betydelig de siste årene og har ambisjoner om videre vekst. Til vårt kontor i Tønsberg ser vi nå etter flere forretningsorienterte advokater, fortrinnsvis med erfaring innen ett eller flere av fagfeltene entreprise-/kontraktsrett, næringseiendom/fast eiendom, plan- og bygningsrett, transaksjoner, selskapsrett og tvisteløsning.
20. mai 2020

Næringslivet i Vestfold og Telemark har stadig større aktører som krever spesialisert advokatbistand. SANDS bistår mange av de største selskapene i regionen og hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for både regionale og nasjonale selskaper. SANDS er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket».

Du har minimum 2-3 års erfaring fra privat eller offentlig virksomhet. Du har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner og en kommersiell grunnholdning. Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjonsevner. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved».

Som medarbeider i et av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Samtidig vil du som del av vårt team i Tønsberg bli en viktig rådgiver for Vestfold og Telemarks gründere, bedrifter og offentlige virksomheter.

Søknadsfrist: Snarest

Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Per Svantesson, Senior Advisor i Ascender, mobil 919 01 288, eller Camilla Høgh Jansen, Advisor i Ascender, mobil 993 78 343. 

Kontakt oss

Partnere

Tor Anthon Christiansen
Tor Anthon Christiansen
Partner
Tønsberg
T: + 47 33 01 77 76
M: + 47 958 89 221
Thomas Sando
Thomas Sando
Partner
Tønsberg
T: + 47 33 01 77 79
M: + 47 951 26 344

Forretningsstøtte

Ann-Kristin  Thømt
Ann-Kristin Thømt
HR Manager
Oslo
T: +47 22 81 46 90
M: +47 957 74 641