Ledig stilling Oslo: Advokat/senioradvokat innen forsikring

Kontakt
Vi er et av Norges ledende advokatfirmaer innen forsikringsrett og rådgir nasjonale og internasjonale forsikringsselskaper, reassurandører, forsikringsformidlere og pensjonskasser innenfor alle områder av deres virksomhet i Norge. Vi har betydelig oppdragsmengde innen regulatorisk rådgivning og dekningstvister. Vi opplever sterk vekst og økende oppdragsmengde, og ser nå etter en handlekraftig og forretningsorientert advokat/senioradvokat.

Den vi ser etter har noen års erfaring innen fagområder som forsikring-, erstatning- og/eller kontraktsrett, prosedyreerfaring og et godt nettverk innen bransjen. Kanskje har du vært «in house» advokat hos for eksempel et forsikringsselskap i en periode og har lyst til å arbeide som forsikringsadvokat i et tverrfaglig forretningsadvokatfirma?

Som forretningsadvokat hos oss er det viktig at du har sterke analytiske evner og raskt setter deg inn i nye problemstillinger. Du er effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og evner å holde hodet kaldt i en travel hverdag. Du har gode kommunikasjonsevner og jobber like godt på engelsk som på norsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter.  Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.    

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. SANDS har de siste årene hatt markedets klart største vekst. Denne veksten gir oss enda flere muligheter. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og som er engasjerte i utvikling av ditt potensial som advokat. Hos oss vil du få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.  

Send inn din søknad her
Tiltredelse: snarlig  
Søknadsfrist: 16.12.2018 ​

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Christian Kjellby Nesset, telefon: 419 16 656.  Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, telefon: 22 81 46 90. 

 

Kontakt oss

Partnere

Christian Kjellby Nesset
Christian Kjellby Nesset
Partner
T: +47 22 81 46 70
M: +47 419 16 656
Nyhetsbrev