Advokat | Tromsø

Kontakt
Grunnet vekst og sterkt økende oppdragsmengde ved vårt kontor i Tromsø ser vi nå etter advokater med erfaring innen fagområdene prosedyre, entreprise- og kontraktsrett, offentlige anskaffelser og fast eiendom. Vi søker deg som har sterke faglige kvalifikasjoner og god innsikt i de nevnte fagområdene.

Hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Som medarbeider i ett av landets største advokatfirmaer vil du raskt få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. 

​Du har to til tre års relevant erfaring fra privat eller offentlig virksomhet. Du er handlekraftig og forretningsorientert med en kommersiell grunnholdning.

Dette er en unik mulighet til å være med på å utvikle et team og en sterkt voksende portefølje.

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du evner å raskt sette deg inn i komplekse problemstillinger. Du er strukturert, fleksibel og klarer å holde mange løp gående samtidig. Du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Du har gode kommunikasjonsevner, og jobber like godt på engelsk som på norsk.

Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.  

Send inn din søknad her
Tiltredelse: etter avtale  
​Søknadsfrist: 31.12.2018 

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Espen Johannessen 
Telefon: 480 16 515 

​Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno
Telefon: 22 81 46 90

Kontakt oss

Partnere

Espen Johannessen
Partner
T: +47 77 61 78 15
M: +47 480 16 515

Administrasjon

Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210