Vi søker flere advokater til vårt kontor i Trondheim

28. oktober 2016
Det skjer mye i Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange for tiden. Mer enn 40 nye kloke hoder er ansatt i løpet av det siste året. Det betyr at vi nå har mer enn 130 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi skal være et firma som står godt på egne ben og egne verdier. Et firma hvor våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Et firma hvor det er godt å være. Kanskje er det nettopp dette som gjør at vi nå er på listen over Norges mest attraktive arbeidsgivere, både blant nyutdannede og blant jurister med arbeidserfaring. Vi går nå inn i en ny fase av vår 27 år gamle historie. En fase som er preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Som medarbeider i ett av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Samtidig vil du som del av vårt team med 17 advokater i Trondheim bli en viktig servicepartner for trønderske gründere, bedrifter og offentlig virksomheter.

Du har ett til fem års erfaring fra privat eller offentlig virksomhet. Du har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, en kommersiell grunnholdning og et ønske om å bidra til å videreutvikle en sterkt voksende portefølje og et miljø i vekst.

Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig og i team. Du er effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner. Du har sterke ønsker om å utvikle deg som forretningsadvokat.

Dette er en unik mulighet til å være med på reisen i et firma i medvind i en utfordrende bransje. Vi håper du vil være med på reisen.

Tiltredelse: etter avtale

Søknadsfrist: fortløpende

 

Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Terje Bjørndahl , e-post: tb@steenstrup.no, telefon: 480 16 503

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide, e-post: hga@steenstrup.no, telefon: 477 09 177

 


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss