En smilende SANDS-advokat foto

Vi søker advokater til vårt kontor i Trondheim

Kontakt
SANDS har en betydelig og voksende oppdragsmengde innen alle fagområder. Til vårt kontor i Trondheim ser vi nå etter flere forretningsorienterte advokater, fortrinnsvis med erfaring innen ett eller flere av fagfeltene entreprise, arbeidsrett, fast eiendom, næringseiendom, M&A, transaksjoner og selskapsrett.
20. mars 2019

Næringslivet i Trondheim har stadig større aktører som krever avansert advokatbistand. SANDS bistår mange av de største og hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk og trøndersk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket».

Du har ett til fire års erfaring fra privat eller offentlig virksomhet. Du har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, en kommersiell grunnholdning og et ønske om å bidra til å videreutvikle en voksende portefølje og et miljø i vekst.

Som person er du initiativrik og engasjert, og har sterke ønsker om å utvikle deg som forretningsadvokat. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller. Du er effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner.

Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved».  

Som medarbeider i et av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Samtidig vil du som del av vårt team i Trondheim bli en viktig rådgiver for trønderske gründere, bedrifter og offentlig virksomheter.

Nyutdannede er også velkomne til å søke.

Tiltredelse: etter avtale

Søknadsfrist: fortløpende

Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingene, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Frode Henning Antonsen, e-post: fha@sands.no, telefon: 480 16 508, eller senioradvokat Martin Fevaag Larsen, epost mfl@sands.no, telefon 924 64 974

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide, e-post: hga@sands.no, telefon: 22 81 45 23

Kontakt oss

Partnere

Frode Henning Antonsen
Frode Henning Antonsen
Partner
Trondheim
T: +47 73 99 27 08
M: +47 480 16 508
Martin Fevaag Larsen
Martin Fevaag Larsen
Partner
Trondheim
T: +47 73 99 27 18
M: +47 924 64 974

Forretningsstøtte

Hege Gaaseide
Hege Gaaseide
HR-direktør
Oslo
T: +47 22 81 45 23
M: +47 477 09 177