Tallet 30 foto

I dag fyller vi 30 år!

For akkurat 30 år siden begynte vår historie. Morten Steenstrup grunnla firmaet en vakker maidag i 1989 og i dag feirer vi jubileet med å se tilbake på utviklingen firmaet har vært gjennom. Samtidig gleder vi oss over alt som ligger foran oss.

Vi har vært gjennom en spennende reise, men vi er ennå ikke fremme ved målet. For målet flytter seg stadig og vi fortsetter vår ferd videre. Vi i SANDS gleder oss til fortsettelsen!

Les Morten Steenstrups historie om hvordan det hele startet og hvor vi står i dag.
22. mai 2019

I dag - akkurat for 30 år siden - 22. mai 1989 realiserte jeg min drøm. Jeg ble gründer og startet advokatfirmaet Steenstrup. Etter åtte år som stortingsrepresentant, statssekretær for finansminister Rolf Presthus og statsminister Kåre Willoch hadde jeg bestemt meg. Jeg ville skape noe selv - ville utvikle et advokatfirma fra grunnen av. Og dermed hoppet jeg av politikken. Allerede den gang var målet å bygge et av Norges ledende advokatfirmaer. Med på laget fra første stund fikk jeg med Ove-Marthin Granlund, som fortsatt er aktiv partner. Min aller viktigste medarbeider og tålmodige støttespiller var imidlertid min Kari. Hun har lyttet til planene, diskutert utvikling, utvikling, hørt bekymringene om vi klarte å skaffe nok oppdrag og akseptert at det kreves en nesten døgnet rundt innsats for å lykkes.

Etter 10 år kom Bjørn Stordrange med på laget. Da var vi allerede vel 30 advokater. Bjørn og jeg satt i justiskomiteen sammen på Stortinget. Der henger vi fortsatt på veggen over folkevalgte som kom inn i 1981. Rett ved siden av hverandre. Så det var nesten gitt at det da måtte bli Steenstrup Stordrange.

Vi fortsatte den eventyrlige utviklingen. De siste årene, under ledelse av Managing Partner Ernst Ravnaas, har vi tatt nye viktige skritt i vår utvikling.

Vi er nå det syvende største advokatfirma i Norge med en omsetning på mer enn en halv milliard kroner. Vi ble akkurat kåret blant landets fem mest attraktive advokatfirmaer for dagens studenter å jobbe i.  Vi har kontorer i Oslo, Tønsberg, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø med mer enn 160 advokater og over 200 medarbeidere totalt. Dermed er vi et virkelig landsdekkende advokatfirma i Norge.

Vi er nå i ferd med å gjøre oss kjent under brandet SANDS - det står rett og slett for Steenstrup AND Stordrange.

Denne utrolige historien hadde ikke vært mulig uten de mange fantastiske medarbeidere som vi har hatt opp gjennom alle disse årene. Totalt flere tusen medarbeidere har vært med på å bygge og skape dette firmaet over 30 år. Dere har alle en bit av suksessen. Tusen, tusen takk for innsatsen alle sammen! Og til alle våre kunder som har engasjert oss og vært avgjørende for at vi er der vi er i dag.

Er det rart jeg er en stolt og takknemlig gründer? Det har vært en fantastisk reise!

Og det er bare begynnelsen! Jeg og SANDS er klar for mange nye år...

Morten Steenstrup