Jon E. Skjørshammer til SANDS

Kontakt
Det er med stor glede og stolthet vi kan ønske enda en ny partner velkommen. Jon E. Skjørshammer er en av Norges mest anerkjente advokater innenfor restrukturering og insolvens. Han bygde opp og ledet dette området i Selmer. Jon er rangert på øverste nivå i internasjonale Chambers og Legal 500 og ble rangert som nr. 5 i Finansavisens advokatundersøkelse 2016.
4. april 2016

Jon bistår banker i forbindelse med tapsutsatte engasjementer, er rådgiver for styret og ledelsen i en rekke selskaper og har internasjonal erfaring. Jon er en av en håndfull advokater i Norge som blir oppnevnt til å håndtere de aller største konkursboene i Norge. Han er også Norges eksklusive medlem i advokatnettverket, ICC Fraudnet, som består av spesialister innenfor "asset-recovery" i 80 jurisdiksjoner.

- Med Jon får vi inn en bauta innen restrukturering og konkursfeltet. Dette blir et viktig område de neste årene, blant annet sett i lys av omfattende restruktureringer innen oljerelatert virksomhet, sier Ernst Ravnaas, managing partner i SANDS.

 

Kontakt oss

Partnere

Ernst Ravnaas
Ernst Ravnaas
Managing Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 30
M: +47 915 80 918