Ledig stilling Bergen | Resepsjonist

9. mars 2018
Det skjer mye i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Til vår resepsjon i Bergen ser vi etter en person som er ryddig, nøyaktig og strukturert. Du er fleksibel og evner å holde oversikt i stressende perioder. 

Vi ser etter deg som er initiativrik og selvstendig, samtidig som du har gode evner til å organisere.  Du er lærevillig og serviceinnstilt, både når det gjelder store og små oppgaver.  Du har gode kunnskaper i MS Office Word, Excel, Outlook og PowerPoint og du har gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller.  

Arbeidsoppgavene kan være svært varierte og inneholder blant annet ansvar for resepsjon og møteromavdeling, klientkontakt, postbehandling, dokumenthåndtering, innbinding, ajourhold av kundelister med mer.

Har du erfaring fra resepsjon/sekretær vil det være en fordel, men ikke et krav. 

Hos oss vil du være en del av et uformelt, aktivt og inkluderende miljø. I første omgang er dette en 80 % stilling, men 100 % kan fort bli aktuelt.

Dette er en unik mulighet til å være med på reisen i et firma som opplever betydelig vekst i en spennende bransje.  

Send inn din søknad her

Tiltredelse: Etter avtale  

Søknadsfrist: 11.04.2018  

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Kathe Bjordal, e-post: kbj@sands.no, telefon: 41 91 67 19.


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss