Ledig stilling: Advokat | Ålesund

29. juni 2017
Det skjer mye i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og skal vokse. Vi er et firma som står godt på egne ben, har egne verdier; et firma hvor det er godt å være. Våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Vi er inne i en ekspansiv fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme og håper du vil være med på vår reise fremover.

SANDS har voksende oppdragsmengde og vårt team i Ålesund ser etter erfarne kandidater.

Advokatene i SANDS har bransjekunnskap og yter bistand innenfor det forretningsjuridiske området.

Den rette kandidaten for oss er spesialisert innen transaksjonsrådgivning og selskapsrett. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner og kommersiell grunnholdning. Du viser integritet, engasjement, tar eierskap og er forretningsorientert. Vi forventer at du er motivert for å lære og til å dele kunnskap, og at du tar ansvar for leveranser av høyeste kvalitet.

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og har høy arbeidskapasitet. Du arbeider effektivt og selvstendig. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med dine kollegaer. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert og forsterkende holdning, også under press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk.

Hos oss i SANDS vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere sammen med våre team. SANDS i Ålesund jobber med det dynamiske næringslivet på Sunnmøre med kreative gründere. Vi inngår som løsningsorienterte og konstruktive rådgivere for bedriftene. SANDS er et fullintegrert nasjonalt miljø. Vi jobber på tvers av våre syv kontorer med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan sitt «håndtverk».

Dette er en spennende mulighet til å være med på reisen i SANDS - et firma i medvind i en spennende bransje.

Tiltredelse: etter avtale
Søknadsfrist: Fortløpende

Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte partner/advokat Monica Gjerde Sperre, e-post: mgs@sands.no, eller partner/styreleder Henrik Grung, hg@sands.no, telefon: 70 10 75 75.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss