Advokat | M&A Finans

SANDS har en betydelig og voksende oppdragsmengde innen finansiering for norske og utenlandske klienter og vår gruppe på M&A Finans trenger forsterkninger. Vi søker derfor en person som har erfaring fra transaksjonsarbeid innenfor finans eller M&A, og som ønsker å være med å bygge en avdeling i sterk vekst.

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Vi ser etter deg som har minimum 2-3 års erfaring, gjerne fra bank, annen finansinstitusjon eller advokatfirma. Du har en særlig interesse for og erfaring med arbeid med lånetransaksjoner, andre transaksjonsrelaterte oppgaver og finansrettslige problemstillinger eller M&A arbeid. Du har gode faglige kvalifikasjoner, og har god innsikt i grunnleggende fagområder som avtalerett, panterett, selskapsrett, dynamisk tingsrett og spesielle finansrettslige emner.  

Du er kjent med vanlige standarder som benyttes i lånetransaksjoner i Norge og internasjonalt. Du har erfaring med utarbeidelse av supplerende lånedokumentasjon, som sikkerhetsavtaler, selskapsdokumenter, erklæringer og garantier. Det er en fordel om du også har videre finansregulatorisk erfaring. I SANDS vil du delta i M&A Finansgruppens prosjekter med særlig fokus på finansoppdrag. Du vil få muligheter til å forhandle og utarbeide låneavtaler og andre transaksjonsdokumenter, og du vil ha en selvstendig rolle ved gjennomgang av utkast og utveksling med oppdragsgiver og motpart.  Du vil også arbeide med regulatoriske spørsmål som konsesjonskrav, garantirett og andre finansrelaterte temaer.

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du har sterke analytiske evner og raskt setter deg inn i problemstillinger. Du er strukturert og har god arbeidskapasitet. Du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og jobber like godt på engelsk som på norsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter.  Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og som er engasjerte i din faglige utvikling. Du vil hos oss få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.   

Tiltredelse: snarest 

​Søknadsfrist: 12.06.2018 

Send inn din søknad her.

​Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Stein Hegdal, e-post: stein.hegdal@sands.no, telefon: 900 96 980

​Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90

Kontakt oss

Stein Hegdal
Partner (H)
T: +47 22 81 45 95
M: +47 900 96 980
Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210