Ledig stilling Oslo: Advokatfullmektig/Advokat – Næringseiendom/Eiendomsutvikling

14. desember 2017
Det skjer mye i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

SANDS opplever sterk vekst og økende oppdragsmengde, og vår eiendomsavdeling har behov for flere dyktige medarbeidere. Vi ser nå etter flere kandidater som ønsker å arbeide med næringseiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling.

SANDS er totalleverandør av juridiske tjenester til eiendomsbransjen og bistår eiendomsbesittere, utviklere, investorer, syndikater, offentlige myndigheter, meglerhus og internasjonale aktører i blant annet transaksjoner, strukturering og utviklingsprosjekter.

Du har 1-3 års relevant og praktisk erfaring, gjerne fra offentlige miljøer som plan- og bygningsetat, Fylkesmannen eller kommunal offentlig eiendomsforvaltning. Alternativt kan du ha erfaring fra kompetansemiljøer innenfor næringseiendom som f.eks. bank, verdipapir, megling eller advokatvirksomhet. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner, og en kommersiell grunnholdning med interesse for verdiskapende eiendomsutvikling.

Som person er strukturert, fleksibel og evner å holde mange løp gående samtidig. Du arbeider effektivt og selvstendig, like naturlig som du arbeider godt i team. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Du vil få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt ved å jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv.

Tiltredelse: snarest

Søknadsfrist: 18. januar 2018

Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Jens Aas, e-post: jaa@sands.no, telefon: 920 25 350.

Har du spørsmål om søknadsprosessen kan du kontakte HR Manager Annette B. Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss