Advokatfullmektig | M&A Finans, Oslo

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 spesialiserte advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

SANDS har en betydelig og voksende oppdragsmengde innen finansiering for norske og utenlandske klienter og vår gruppe på M&A Finans trenger forsterkninger. Vi søker derfor en person som har interesse for og gjerne erfaring fra transaksjonsarbeid innenfor finans eller M&A, og som ønsker å være med å bygge en avdeling i sterk vekst.   

Vi ser etter deg som er ferdig utdannet jurist og ønsker å arbeide innenfor fagområdet bank og finans. Dersom du har noe arbeidserfaring fra området er det en fordel. Som fullmektig i avdelingen vil du være tett involvert i lånetransaksjoner, andre transaksjonsrelaterte oppgaver og finansrettslige problemstillinger samt M&A arbeid. Du må være ambisiøs, nysgjerrig og ha gode faglige kvalifikasjoner. Her vil du raskt bygge opp spesialistkompetanse i fagområder som avtalerett, panterett, selskapsrett, dynamisk tingsrett og spesielle finansrettslige emner.

Som fullmektig i SANDS M&A Finansgruppe vil du delta i prosjekter med særlig fokus på finansoppdrag. Du vil få erfaring med utarbeidelse og forhandling av låneavtaler, panteavtaler, garantier og andre sikkerhetsavtaler, supplerende lånedokumentasjon som selskapsdokumenter og erklæringer. Det gis også mulighet å arbeide med finansregulatoriske spørsmål

Det viktigste for at du skal lykkes i stillingen er at du har sterke analytiske evner og raskt setter deg inn i problemstillinger. Du er strukturert og har god arbeidskapasitet. Du er proaktiv, initiativrik og selvstendig. Vi krever at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og jobber like godt på engelsk som på norsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter.  Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.   

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket», og som er engasjerte i din faglige utvikling. Du vil hos oss få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.    

Tiltredelse: snarest  
​Søknadsfrist: 09.08.2018  

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Hillevi Myhre, e-post: htm@sands.no, telefon: 22 81 46 68.  

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.  

Kontakt oss

Partnere

Hillevi Torngren Myhre
Partner
T: +47 22 81 46 68
M: +47 484 08 932

Administrasjon

Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210