Ledig stilling Oslo: Advokatfullmektig - Sivilprosess

28. november 2017
Det skjer mye i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

SANDS opplever sterk vekst og økende oppdragsmengde. Vi søker nå etter en advokatfullmektig med 1-2 års erfaring som vil være med å videreutvikle Norges dyktigste team innen sivilprosess ved vårt kontor i Oslo. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å bygge kompetanse ved å samarbeide tett med de mest erfarne prosedyreadvokater innen fagområdet i dag.

Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner og ambisjoner, har en kommersiell grunnholdning og ønske om å bidra til å videreutvikle en sterkt voksende portefølje. Dersom du har en særlig interesse eller erfaring med sivilprosess fra tidligere er dette en fordel.

Vi ser etter deg som er proaktiv og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig og i team. Du er effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og har meget sterk skriftlig så vel som muntlig fremstillingsevne.

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. Du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Du vil få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt ved å jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv.

Vi har et bredt tilfang av prosesser for både de ordinære domstolene og for voldgift. Kandidater med en særlig interesse for prosedyre vil derfor ha god anledning til å utvikle seg videre hos oss.

Søk på stillingen her

Tiltredelse: snarlig
Søknadsfrist: 02.01.2018

Har du spørsmål om stillingene er du velkommen til å kontakte advokat/partner Morten Steenstrup, e-post: ms@sands.no, telefon 22 81 45 40 eller Lars Tormodsgard, e-post: lto@sands.no, telefon 22 81 45 63.

Har du spørsmål om søknadsprosessen kan du kontakte HR Manager Annette B. Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss