Transaksjonsrådgiver/analytiker

Vi opplever sterk vekst og ser nå etter ytterligere en Rådgiver/analytiker til å forsterke vårt kontor i Oslo. Rett kandidat vil jobbe med transaksjonsstøtte, verdivurderinger og andre finansielle vurderinger.

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover. 

SANDS er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer med advokatkontorer i syv byer. Våre advokater og rådgivere yter forretningsjuridisk rådgivning til næringsliv og offentlig sektor og dekker alle forretningsjuridiske fagområder. SANDS har et ungt og faglig sterkt miljø som vi er stolte av.

Vi søker deg som har gode faglige kvalifikasjoner, og 1 - 3 års relevant erfaring innen transaksjonsrettet rådgivning og/eller revisjon eller finans. Du er revisor eller siviløkonom med master innen økonomi og administrasjon. Master i regnskap og revisjon (MRR) er en fordel, men ikke et krav. Vi ser etter kandidater med relevant erfaring som ønsker å jobbe i skjæringspunktet mellom jus og finans. Du viser integritet, tar eierskap og utviser god kommersiell forståelse. Vi forventer at du både er motivert for å lære, samt dele kunnskap. I tillegg til at du tar ansvar for at det du leverer er av høy kvalitet.  

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og har høy arbeidskapasitet. Du arbeider effektivt, og selvstendig. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du gjennom å lære våre klienters virksomhet å kjenne kan bidra til at vi i SANDS blir klientens viktigste rådgivere.

Dine oppgaver vil være:

  • Finansiell due diligence  
  • Verdivurderinger og andre finansielle analyser  
  • Finansiell modellering  
  • Regnskapsmessige vurderinger  
  • Bistand ifm insolvens, konkurser og restruktureringer

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket».

Hos oss i SANDS vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse, karriere og nettverk ved å bli en integrert del av et nytt team innen transaksjonsrådgivning. Du vil få en unik mulighet til å kunne påvirke og utvikle prosesser. Dette gjennom å være en aktiv sparringspartner for våre advokater i deres arbeide med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv.

​Tiltredelse: etter avtale
Søknadsfrist: 10.08.2018  
Send inn din søknad her.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte partner Halvor Grov, e-post: hag@sands.no, telefon: 958 76 438.  ​

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.

Kontakt oss

Partnere

Halvor Grov
Partner
T: +47 22 81 45 51
M: +47 958 76 438

Administrasjon

Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210