Vi søker seniorrådgiver/rådgiver/analytiker | Oslo

2. juni 2017
Det skjer mye i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 140 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Vi opplever sterk vekst og ser nå etter seniorrådgiver/rådgiver/analytiker til vårt kontor i Oslo. Rett kandidat vil jobbe med transaksjonsstøtte, verdivurderinger og andre finansielle vurderinger.

Vi søker deg som har gode faglige kvalifikasjoner, og 2 - 4 års relevant erfaring innen transaksjonsrettet rådgivning og/eller revisjon eller finans. Du er revisor eller siviløkonom med master innen økonomi og administrasjon. Master i regnskap og revisjon (MRR) er en fordel. Vi ser etter kandidater med relevant erfaring som ønsker å jobbe i skjæringspunktet mellom jus og finans. Du viser integritet, tar eierskap og utviser god kommersiell forståelse. Vi forventer at du både er motivert for å lære, samt dele kunnskap. I tillegg til at du tar ansvar for at det du leverer er av høy kvalitet.  

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og har høy arbeidskapasitet. Du arbeider effektivt, og selvstendig. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du gjennom å lære våre klienters virksomhet å kjenne kan bidra til at vi i SANDS blir klientens viktigste rådgivere.

Dine oppgaver vil være:

  • Finansiell due diligence  
  • Verdivurderinger og andre finansielle analyser  
  • Finansiell modellering  
  • Regnskapsmessige vurderinger  
  • Bistand ifm insolvens, konkurser og restruktureringer

Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket».

​Hos oss i SANDS vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse, karriere og nettverk ved å bli en integrert del av et nytt team innen transaksjonsrådgivning. Du vil få en unik mulighet til å kunne påvirke og utvikle prosesser. Dette gjennom å være en aktiv sparringspartner for våre advokater i deres arbeide med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv.

Send inn din søknad her.

Tiltredelse: etter avtale
Søknadsfrist: Fortløpende

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte partner Halvor Grov, e-post: hag@sands.no, tlf. 22 81 45 51
Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss