NABA inviterer til årets Summit “The Blue Opportunity”

Kontakt
Over 500 nordiske og afrikanske representanter fra næringslivet samles i Oslo når NABA for 8. gang inviterer til Summit i Oslo sammen med Norfund og Utenriksdepartementet. SANDS har gjennom mange år bistått norske bedrifter i flere afrikanske land og er derfor glad for at det legges til rette for møteplasser som kan bidra til økt samarbeid og samhandel.

Årets tematikk ”the blue opportunity” er spesielt viktig for oss.
30. oktober 2018

Fiskeri og oppdrett. Begge næringene og deres verdikjeder er i rivende utvikling, og det kreves stadig stødigere juridisk rådgivning for å sikre vekst og utvikling.

SANDS’ energi, shipping & offshore-gruppe er en moderne rådgiver i en tradisjonell bransje. Vårt kjerneteam har industriell erfaring fra ledende stillinger i olje-, oljeservice- og shippingselskaper, noe som gir vår rådgivning unik kvalitet og dybde.

Når konferansen går av stabelen i Oslo 8.november, er det under fanen “The Blue Opportunity”. Administrerende direktør i Norwegian-African Business Association, Eivind Fjeldstad, sier tematikken strekker seg over flere krysningsfelt.

- Dette toppmøtet er en unik plattform for våre afrikanske samarbeidspartnere så vel som næringsliv fra Norden som vil ta del i Afrikas vekst og mulighetene som ligger på kontinentet, sier Fjeldstad.

Blant årets hovedtalere er Benins president Patrice Talon, som med sin bakgrunn fra næringslivet representerer en ny generasjon med afrikanske ledere. Presidenttalen vil bli etterfulgt av 35 dyktige foredragsholdere fra Unilever, Standard Chartered, Equinor, Yara International, International Trade Center, World Ocean Council, Ferd Group, A.P Moller Capital Bank, RaboBank og DNV GL.

Med “blue opportunity” ser NABA mot de fornybare mulighetene som ligger i sol, vind, vannkraft, havets ressurser, i tillegg til behovet for vann for å drive Afrikas jordbruk. Handel er også sentralt  - hele 90 prosent av kontinentet import og eksport foregår til sjøs.

- Norge har en lang og stolt sjøfartshistorie; Norden er en ledende energi - og fiskeriregion. Summit er stedet der næringsliv møtes, erfaring deles og nye partnerskap skapes, sier Fjeldstad.

Årets konferanse vil inneholde paneldebatter som ser på det overordnede bildet og langtidsutsiktene innenfor investeringer, handel og fornybare muligheter. Som tidligere år, vil også over 20 afrikanske ambassadører stå for konferansens “speed-meetings”, der deltakerne får møte ambassadørene på tomannshånd.

- Våre advokater har bistått klienter i afrikanske land i mer enn 20 år. Vi er derfor glad for at det legges til rette for møteplasser som kan bidra til økt samarbeid og samhandel, sier Ernst Ravnaas, Managing Partner i SANDS.

Les mer om programmet og registrer deg for årets Summit ved å klikke her.

 

Kontakt oss

Partnere

Vidar Johnsen
Vidar Johnsen
Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 77
M: +47 930 65 919
Guy  Leonard
Guy Leonard
Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 41
M: +47 977 35 003
Nicolai Skridshol
Nicolai Skridshol
Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 36
M: +47 900 96 861
Morten Steenstrup
Morten Steenstrup
Partner (H)
Oslo
T: +47 22 81 45 40
M: +47 480 16 540
Lars Tormodsgard
Lars Tormodsgard
Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 63
M: +47 480 16 563